HOTEL CRYSTAL LIGHT

Opremanje hotela i proizvodnja nameštaja za hotele je proces koji zahteva dobro organizovan tim stručnjaka i arhitekata, fleksibilnu proizvodnju i vrhunske majstore, a za opremanje hotela veoma su vazni dobro organizovan proizvodni proces, kontrola kvaliteta i logistika.

Kompanija LUVEX se pored izrade Hi-End komadnog nameštaja bavi i projektovanjem i izradom nameštaja za opremanje hotela t.j. proizvodnjom nameštaja za hotele, kao i proizvodnjom elementa fiksnog enterijera po projektu od punog drveta i furniranog medijapana za hotele. Mi nudimo apsolutni kvalitet po najboljim cenama za opremanje hotela nameštajem za hotele.

Naš nameštaj za hotele ispunjava sve tehničke zahteve koji se nameću pri opremanju hotela, kao i zahteve vezane za kvalitet materijala za opremanja hotela nameštajem za hotele.
Zahvaljujući fleksibilnosti naše proizvodnje, vrhunskim majstorima i timu naših arhitekata, u mogućnosti smo da odgovorimo na gotovo sve zahteve za opremanje hotela i za proizvodnju nameštaja za hotele - kako za sobe razlicite kategorije tako i za nameštaj za javne prostore hotela: nameštaj za restorane, lobije, lounge bar -ove, recepcije i td

Adresa LUVEX

Graničarska br. 4
Naselje Branko Bjegović
18000 Niš

Email

slavisa.jovanovic@luvex.net

Telefoni

+381 63 710 88 68
+381 62 294 66 0
+381 18 580 509

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: od 08h do 16h
Subota: od 08h do 14h

© 2017 Genecom Solution d.o.o. | Sva prava zadržana.
TOP
Language »