ONE SPA CENTAR

Teretana sa Caffee Barom

Dobar dizajn enterijera može da doprinese toliko za restoran, kafić ili bar, kao što kvalitetna hranu i piće mogu.

Preduzeće LUVEX, osnovano je sa željom da se klijentima na jednom mestu ponude usluge projektovanja i opremanja privatnih i poslovnih enterijera. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu do sada smo ostvarili uspešnu saradnju sa velikim brojem zadovoljnih klijenata.

Ukoliko želite da Vaš kafić bude uređen na originalan i jedinstven način, firma LUVEX nudi Vam opremanje entrijera kafića prema Vašim ili našim idejama. Zahvaljujući moderno opremljenoj radionici vršimo kompletno uređenje enterijera.

Prilikom opremanja enterijera, bilo da su u pitanju enterijeri za kafiće, stanove, kuće, lokale ili poslovni prostor, posebna pažnja se obraća na afinitet i ukus klijenta, kao i sam dizajn i odabir materijala za nameštaj, kako bi se dobio unificiran i prijatan ambijent. U proizvodnom procesu koristimo isključivo najkvalitetnije materijale: drvo, medijapan, iverica, metal, staklo.

Nakon definisanja svih detalja, naši majstori pristupaju uzimanju preciznih mera sa objekta i izradi personalizovanog nameštaja i elemenata enterijera. Naš stručni tim Vam omogućava veliki izbor paleta dezena za uređenje Vašeg enterijera. Takođe, uređenje enterijera za kafiće podrazumeva i izradu nameštaja i elemenata enterijera po zadatom projektu.

Sa nama dobijate sve usluge na jednom mestu. Pored opremanja enterijera za kafiće, firma LUVEX nudi Vam i kompletno uređenje enterijera restorana, kuća, stanova, lokala, poslovnih prostora. Zato se razlikujemo od drugih.

Adresa LUVEX

Graničarska br. 4
Naselje Branko Bjegović
18000 Niš

Email

slavisa.jovanovic@luvex.net

Telefoni

+381 63 710 88 68
+381 62 294 66 0
+381 18 580 509

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: od 08h do 16h
Subota: od 08h do 14h

© 2017 Genecom Solution d.o.o. | Sva prava zadržana.
TOP
Language »