O NAMA

OD IDEJE DO REALIZACIJE

Dobrodošli na Luvex portal

Firma Luvex je počela sa radom pre 20 godina kao malo preduzeće, da bi tokom proteklih godina uznapredovala i postala poznata javnosti po kvalitetu svojih proizvoda.

“Asortiman i kvalitet”

Svojim klijentima firma nudi širok spektar usluga: izrada nameštaja po meri, kuhinja, vitrina, spavaćih i dečijih soba, američkih plahara, kao i opremanje poslovnih prostora, kancelarija, lokala, stanova i sl. Pored toga, u ponudi su popularni materijali poput više od 400 dezena iverice, furniranog i farbanog medijapana.

U ponudi izrade kuhinja izradjujemo kuhinje od firniragoh i farbanog medijapana. Radne ploče su od Ultrapasa, prirodnog granita ili veštačkog livenog kamena Kerrock.

Nudimo veliki izbor mehanizama najboljih svetskih proizvodjača ("Blum, Grass, Hettich) kao i ugradne tehnike italijanskih firmi (Faber, Eurolux, Lino)

DOKUMENTI

Podaci o preduzeću, izvodi iz APR-a

“Materijal Kerrock”

Novi u ponudi je spoj najmodrnijeg, najizdržljivijeg i posebno dizajniranog materijala. Kerrock proizvodi pre svega nude trajnost, mogućnost oblikovanja i obrade po Vašim željama, ekološku prihvatljivost, jednostavno čišćenje i ima široku primenu

Adresa LUVEX

Graničarska br. 4
Naselje Branko Bjegović
18000 Niš

Email

slavisa.jovanovic@luvex.net

Telefoni

+381 63 710 88 68
+381 62 294 66 0
+381 18 580 509

Radno vreme

Ponedeljak - Petak: od 08h do 16h
Subota: od 08h do 14h

© 2017 Genecom Solution d.o.o. | Sva prava zadržana.
TOP
Language »